Eddig 0 hozzászólás érkezett.
Címkék:
Festőművész, Grafikus, Művészet
Maria Markl, az Ausztriában élő magyar festőművésznő hű maradt ősei kultúrájához. Képei az ókori keleti üzeneteit és a magyar ősregék misztikumát közvetítik boldogságtól aranyozott, kiegyensúlyozott és mégis modern festői eszközökkel. Maria Markl, az Ausztriában élő magyar festőművésznő hű maradt ősei kultúrájához. Képei az ókori keleti üzeneteit és a magyar ősregék misztikumát közvetítik boldogságtól aranyozott, kiegyensúlyozott és mégis modern festői eszközökkel.
 

"...Ha tehetünk valami jót, értékeset magunkért és embertársainkért, ne késlekedjünk. Használjuk gondolataink teremtő erejét, életünk szebbé, szeretetteljesebbé tételére. Mindenkor segítségünkre vannak az angyalok, csak hívjuk őket!..."

"...Ezek a gondolatok hatják át munkásságom egészét. Minden alkotásomnak, különös jelentősége van. Legyen az festmény, ruha, ékszer vagy dísztárgy. Életünket szépíthetjük velük...."  (c) by Mia

mia.png

Maria Markl további festményeit, dísztárgyait, rajzait a művésznő saját honlapján érdemes megtekinteni, itt <<<-

Hozzászólások
Oszd meg a hírt másokkal is!

Hozzászóló neve* (name)

E-mail címe* (E-mail adress)
Hozzászólás* (message)
Biztonsági kód* (safety code)

A hozzászólás nem tartalmazhat HTML kódot. E-mail címe NEM lesz nyilvános!
A hozzászólásokat a támadások kivédése okán a megjelenés előtt moderáljuk. Ezért - a terheléstől függően - némi időbe telhet, amig hozzászólása megjelenik. Köszönjük türelmét!


Köszönjük 1%-os felajánlását és céltámogatásait!
Karahun Örökségvédelmi Alapítvány © 2005-2013
Számlaszám: 72100237-11053411 Külföldről: SWIFT kód: TAKB HU HB
IBAN: hu57721002371105341100000000