Eddig 0 hozzászólás érkezett.
Címkék:
Gasztronómia, Harcművészet, Íjászat, Karahun Lovasíjászat, Lovasíjászat, Magyar élelmiszer, Receptek
2010. egy szép nyári napján eljöttek a lóerők, hogy valódi lovat lássanak. Képek a Vaslovas Motoros Klub vendéglátásáról a Karahun Lovasíjászatnál. 2010. egy szép nyári napján eljöttek a lóerők, hogy valódi lovat lássanak. Képek a Vaslovas Motoros Klub vendéglátásáról a Karahun Lovasíjászatnál.
 
Nézze meg galériánkat!

Kedves motoros vendégeink ezt írták rólunk a túra után:

"...egy fantasztikus napon vagyunk túl. Meszlen-ben ahol Papp Márton lovasíjász megmutatta az íjászat alapjait és személyre szabottan mindenkivel foglalkozott. A gyakorlás alatt már a bográcsban rotyogott a babgulyás, ami egyszerűen fenomenális volt. Minden elismerésem a szakácsnak. Az ebéd után egy levezető lovaglás következett és desszertnek egy kis túrós rétes. A kiszolgálás és a vendégszeretet véleményünk szerint kiváló volt. Én minden érdeklődőnek csak ajánlani tudom őket.

Ha szereted az íjászatot és a finom magyaros ételeket desszerteket, akkor érdeklődj a következő elérhetőségen. Karahun Lovasíjászat 9745, Meszlen, Béke utca 90. ..."

ijaszat_oktatas_205.jpg

Janka a rekkenő hőségben az istálló ablakából figyelte a lóerők tulajdonosait. Természetesen, a hölgyek felváltva kényeztették őkelmét...

Hozzászólások
Oszd meg a hírt másokkal is!

Hozzászóló neve* (name)

E-mail címe* (E-mail adress)
Hozzászólás* (message)
Biztonsági kód* (safety code)

A hozzászólás nem tartalmazhat HTML kódot. E-mail címe NEM lesz nyilvános!
A hozzászólásokat a támadások kivédése okán a megjelenés előtt moderáljuk. Ezért - a terheléstől függően - némi időbe telhet, amig hozzászólása megjelenik. Köszönjük türelmét!


Köszönjük 1%-os felajánlását és céltámogatásait!
Karahun Örökségvédelmi Alapítvány © 2005-2013
Számlaszám: 72100237-11053411 Külföldről: SWIFT kód: TAKB HU HB
IBAN: hu57721002371105341100000000