Eddig 0 hozzászólás érkezett.
Címkék:
Harcművészet, Karahun Alapítvány, Karahun Lovasíjászat, Kisérleti régészet, Lótartás, Lovasíjászat
Sokan magányos farkasként valósították meg a lovasíjászat gyakorlati feltételeit és mégis értékelhető, sőt kifinomult tudásra tettek szert. Természetesen felemelő feladat iskolát teremteni, annak azonban súlyos anyagi feltételei vannak. Nézzük hát, mire juthat az ember milliók nélkül, de annál erősebb hittel... Sokan magányos farkasként valósították meg a lovasíjászat gyakorlati feltételeit és mégis értékelhető, sőt kifinomult tudásra tettek szert. Természetesen felemelő feladat iskolát teremteni, annak azonban súlyos anyagi feltételei vannak. Nézzük hát, mire juthat az ember milliók nélkül, de annál erősebb hittel...
 
Ezúton keressük a kapcsolatot velük, hiszen együtt és nem egymással rivalizálva - erősebbek lehetünk, mint egyenként. Keressük a kapcsolatot azokkal is, akik a kezdők romlatlanul naív lelkesedésével vágnak neki ezen új-régi világ felfedezédéhez.

Karahun Lovasíjászat, lovasíjász edzések, lovasíjász kiképzés, lovasíjász módszerek a lovaglásban és az íjászatban...


Lehet-e lovasíjászatot tanítani?

Tekintse meg filmjeinket, vagy töltse le a baloldali menüből, azonnal választ kap...

A kérdés jogos, mert a lovasíjászat harcművészete következmény, mégpedig a tökéletes lovaglás, a tökéletes íjász technika és egy különleges lelki felkészültség elérése után következik.

Aki e feltételek teljesítésén keresztül ront, abból lehet vásári pankrátor, mesélhet az adrenalinról borgőzös bulikon, kinevezheti magát országvezérnek, alakíthat szektát, építhet ál-őshitekből elefántcsont tornyokat, - de a harcművészet ezen ága soha nem fogja megajándékozni igazi értékeivel.

Ahogyan a Shaolin Kung Fu egyetlen ágában sem lehet övvizsgákat kihagyni, vagy egybetömöríteni, úgy a lovasíjászat sem a percemberkék műfaja. A hirtelen sikert szomorú kudarcok tarkíthatják, ha nem tartjuk be a Mag Elvét.

Ezért a Karahun személyes edzésprogramokban csak a koncentrikus körök szerint felépülő és minden esetben egyéni lovasíjász kiképzés az egyetlen járható út! Ezért nem fogadunk egyszerre sok tanítványt.

Az edző és tanítványa közti kölcsönös tiszteleten alapuló szoros kapcsolat nélkül elképzelhetetlen az előrelépés. Ahogyan lovainkat soha nem betöréssel neveltük ( ezért lovagolhatunk zabla nélkül), úgy tanítványaink lealázását is mérhetetlenül elítéljük.

A kölcsönösségnek vannak lelki feltételei, éppen ezért nem minden látogatónkból lesz tanítvány, ám aki végig csinált egy Karahun edzésprogramot, garantáltan jó emlékekkel tért haza. Szívébe zárta lovainkat, ahogyan ők sem felejtik majd el soha.

Kapcsolattartás, lovasíjász edzések és oktatás

Megrendelés: 06-20-2071610

Az érdeklődők látogatása előtt szeretnénk telefonos vagy e-mail egyeztetést kérni !


A letölthető filmekhez kattintson a képre

Részletek egy Karahun lovasíjász edzésből:

A film kezeléséhet kattintson a vezérlő gombokra...(csak Internet Explorer-ben látható)

Hozzászólások
Oszd meg a hírt másokkal is!

Hozzászóló neve* (name)

E-mail címe* (E-mail adress)
Hozzászólás* (message)
Biztonsági kód* (safety code)

A hozzászólás nem tartalmazhat HTML kódot. E-mail címe NEM lesz nyilvános!
A hozzászólásokat a támadások kivédése okán a megjelenés előtt moderáljuk. Ezért - a terheléstől függően - némi időbe telhet, amig hozzászólása megjelenik. Köszönjük türelmét!


Köszönjük 1%-os felajánlását és céltámogatásait!
Karahun Örökségvédelmi Alapítvány © 2005-2013
Számlaszám: 72100237-11053411 Külföldről: SWIFT kód: TAKB HU HB
IBAN: hu57721002371105341100000000