Eddig 1 hozzászólás érkezett.
Címkék:
Biztonságos lovaglás, Harcművészet, Lovaglás, Nyeregkészítés, Őseink tudása
Bizonyára nem mi vagyunk az egyetlenek, akik őseink tudására építve nagykápás magyar túranyerget készítünk. azonban 10 év tapasztalattal bátran állíthatjuk, hogy talán mi figyelünk legjobban a lovas személyes adottságaira, a nyereg és ló további sorsára.   
Bizonyára nem mi vagyunk az egyetlenek, akik őseink tudására építve nagykápás magyar túranyerget készítünk. azonban 10 év tapasztalattal bátran állíthatjuk, hogy talán mi figyelünk legjobban a lovas személyes adottságaira, a nyereg és ló további sorsára.   
 

Miért éri meg megismerni a nyeregvásárló lovasembert?

ijaszat_oktatas_219_972_n.jpg

És miért kínáljuk fel azonnal a személyes találkozót, az ingyenes nyeregtesztet?

A válasz a tapasztalatokban gyökerezik: tíz lovasból aki egyszer eljött hozzánk, kilenc meg is rendelte a Karahun nyerget... Természetesen nehéz volna néhány óra lovagoltatással csodákat művelni, a lovasiskolákban rögzített kétséges tudást használható lovas stílussá varázsolni.

Ha honlapunk film és kép tartalmait tüzetesen megfigyeli a Kedves Látogató, akkor lesz róla elgondolása, hogy valójában mi a célunk e személyes kapcsolatra építő nyereg-eladással.

Szokták volt mondani, hogy profi lovas akár hokkedlin is lovagolhat, akkor is profi lesz, a kezdő feneke alá pedig mindegy, mit rakunk, neki inkább a szőrén lovaglással kéne az alapokat elsajátítani.

Ez felszínes igazság. Akár saját példámat, akár más közelálló ismerőseim példáit, akár a hozzánk látogató nyeregérdeklődők lovasiskolai rémtörténeteit veszem alapul, akkor is igaz: egy jó nagykápás nyereg a kezdők legjobb barátja lehet akár lovasiskolai körülmények közt is!

Mitöbb: a nyereg tanító mester is lehet! Ami pl.: engem illet, a Karahun nagykápás nyereg lovasiskolai lovon is óvott már meg szörnyű nagy bukásoktól...

A Karahun nyereg helyes (felhúzott kengyelt feltételező) nyergelés esetén - jó helyre ültet! Ha valakinek nincs vasbetonból a dereka, akkor szinte azonnal és már a ló lépés jármódjában megérezteti lovasával a megengedő lovaglás lényegét, a laza csípő szükségességét, a ló 3D hát-mozgásának átvételét.

Azt az extrém esetet kivéve (ritkán, de erre is volt példa), amikor valakit nulla ritmusérzékkel és lelkiekben is merev tartással vert meg a természet, a Karahun nyereg azonnali hiteles kapcsolatot teremt lovasa és lova közt.

Hát ezért ragaszkodunk a személyes próbához, a díjmentes lovagoltatáshoz és a szaktanácsadáshoz! A célunk közös: a lovas élmények kiteljesítése egy Karahun nagykápás nyeregben, kezdőknek és profiknak egyaránt!

Tegyünk egy próbát!

Szeretettel meghívjuk egy nyereg próbára, teszt lovaglásra, hogy a fentiekről személyesen győződhessen meg!

Írjon most! <<<-

További cikkek a Karahun nyeregről:

Karahun túra nyereg: természetközeli lovaglás

Gyógy-lovaglás, lovas terápia, relax a Karahun nyeregben

A hagyományőrző Karahun nyereg

Karahun nyereg: lovasíjász és túra lovas nyereg

A Karahun nyereg a készítés helyszínén kipróbálható, íme a rét a világűrből is látszik...
Hozzászólások
Oszd meg a hírt másokkal is!

Hozzászóló neve* (name)

E-mail címe* (E-mail adress)
Hozzászólás* (message)
Biztonsági kód* (safety code)

A hozzászólás nem tartalmazhat HTML kódot. E-mail címe NEM lesz nyilvános!
A hozzászólásokat a támadások kivédése okán a megjelenés előtt moderáljuk. Ezért - a terheléstől függően - némi időbe telhet, amig hozzászólása megjelenik. Köszönjük türelmét!


Köszönjük 1%-os felajánlását és céltámogatásait!
Karahun Örökségvédelmi Alapítvány © 2005-2013
Számlaszám: 72100237-11053411 Külföldről: SWIFT kód: TAKB HU HB
IBAN: hu57721002371105341100000000



Karina - 2012.02.27. 19:48
Jó estét kívánok! Érdekelne,hogy mennyibe kerül egy ilyen nyereg.Előre is köszönöm